Over Colijn schilderwerken

Welkom bij Colijn Schilder en onderhoudswerken!

Colijn Schilder en onderhoudswerken is een professioneel bedrijf dat werkt met een kleine groep medewerkers met vele jaren ervaring. Wij zijn gevestigd in ‘s Gravenmoer en aangesloten bij “De Betere Schilder®”. In de 18 jaar dat wij ondertussen bestaan, hebben wij diverse mooie projecten uit mogen voeren (zie “projecten” voor een impressie). Wij werken nog op een ambachtelijke manier, zodat onze klanten waar krijgen voor hun geld. Dit blijkt wel uit de grote klantenkring die wij inmiddels hebben opgebouwd. Ook kunnen wij grote projecten zoals restauratie van kerken en appartementencomplexen uitvoeren, dit doen wij dan in samenwerking met kleine collega bedrijven.

Waarom een erkend Betere Schilder®?

Colijn Schilderwerken aangesloten bij De Betere SchilderEen “Betere Schilder” voldoet aan een aantal belangrijke normen. Zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk en erkend bedrijf. Een “Betere Schilder” verstrekt u een duidelijke, complete offerte en werkt volgens duidelijke afspraken. U weet dus voordat u zaken doet met Colijn Schilder en Onderhoudswerken waar u aan toe bent. De garantie periode op de door ons geleverde werkzaamheden is 4 jaar op buiten schilderwerk en 5 jaar op binnen schilderwerk. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen zoals producten van Sigma Coatings en Caparol muurverven.

Naast de reguliere schilder en onderhoudswerken, werken wij aan diverse andere projecten. Wij kunnen bijvoorbeeld kleine hout reparaties of tegelwerkzaamheden uitvoeren. Maar ook als u grotere bouw of verbouw projecten heeft kunnen wij u adviseren welke aannemer het best bij u past. Deze werkzaamheden zijn er in de loop van de jaren bijgekomen zodat u als klant niet met diverse bedrijven afspraken hoeft te maken.  Wij werken op dit gebied samen met een aannemersbedrijf dat net als wij ook staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar ook voor minder vanzelfsprekende werkzaamheden kijken wij niet raar op. U kunt hierbij denken aan een boot volgens de juiste kwaliteitseisen schilderen of een klassieke auto met de hand schilderen voor een automobiel museum.

Indien u verdere vragen of interesse heeft, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgaaf of antwoord op overige vragen.

Colijn Schilder en Onderhoudswerken

Julianalaan 16
5109 RJ ’s Gravenmoer

Telefoon: 06 12-319180
Mobiel: 06 51287648
Email: info@colijnschilderwerken.nl